Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram

scoring-persoane-fizice-ok

test


Pentru ce ai nevoie de bani?

Cumparare Locuinta
Constructie Locuinta
Cumparare auto
Amenajare / Modernizare locuinta
Reparatie / Intretinere auto
Vacanta / Hobby
Afacere
Refinantarea creditelor
Alte nevoi personale

Cumparare locuinta

Pretul locuintei
Indica suma avansului

Suma creditului

Exemplu reprezentativ:
Pentru un credit CASA MEA BCR de 255.300 lei contractat pe o perioada de 360 luni, rata lunara va fi de 1.555,36 lei, DAE 6,34%, iar suma totala de plata va fi 557.228,35 lei.
Acest exemplu este orientativ și nu are valoare contractuală și este făcut pentru un credit cu dobânda anuală de 6,15% fixă în primii 5 ani, ulterior variabilă 6,08% (ROBOR 6M + 2,70%), în care împrumutatul optează pentru încasarea salariului/pensiei în cont curent BCR și optiunile de asigurare de viaţă, asigurare de afectiuni grave și asigurare complexă oferite de BCR Asigurări de Viată atasate creditului.
Vezi mai multe >

Creditul se acordă pentru achiziția, construirea, reabilitarea, modernizarea, consolidarea sau extinderea unei locuințe, dar și pentru refinanțarea altor credite imobiliare sau ipotecare, fie că sunt la BCR sau la altă bancă.
Suma minimă contractată este de 45.000 RON iar suma maximă pe care o poți obține este de până la 85% din valoarea investiției, pe un termen de maxim 30 de ani.
Dobânda anuală este începând cu 6,15%/an fixă în primii 5 ani şi variabilă în restul perioadei de creditare 6,08%/an (ROBOR 6M + 2,4%). Această dobândă se aplică în cazul în care împrumutatul optează pentru încasarea salariului/pensiei în cont curent BCR și optiunile de asigurare de viaţă, asigurare de afectiuni grave și asigurare complexă oferite de BCR Asigurări de Viată atasate creditului.
Avansul minim - între 15% și 25% din valoarea investiției în funcție de localitatea în care este situat imobilul.

Exemplu orientativ calculat pe baza dobânzii standard practicate de bancă și a reducerii ce poate fi oferită pentru virarea salariului:
Pentru un credit ipotecar Patria Acasă pentru achiziţie locuinţă de 211.500 lei / 45.000 euro, acordat pe o perioadă de 30 de ani, client cu virare venit într-un cont Patria Bank, cu o rată anuală a dobânzii de 6,08%** pentru lei / 3,96%** pentru euro (dobândă variabilă), rata lunară este de 1.278,95 lei/213.80 eur, DAE este de 6,25% pentru lei / 4,07% pentru euro, comision de analiză 900 lei/200 euro, iar valoarea totală de rambursat la sfârșitul perioadei de creditare ajunge la 460.421,27 lei / 77.168,16 euro.
Costurile notariale, costurile cu evaluarea și costurile cu asigurarea imobilului vor fi achitate de către client.
*Dobândă valabilă dacă alegi să îți virezi veniturile în contul curent Patria Bank
**Dobândă variabilă este calculată ținând cont de nivelul ROBOR/EURIBOR la 6 luni aplicabil în perioada 01.01.2019 – 30.06.2019, respectiv 3,33% pentru Lei si -0,24% pentru Euro, plus marja fixă de dobândă aferentă fiecărui produs în parte.
Vezi mai multe >

Avantaje creditului ipotecar pentru casă

 • Avans începând de la 15% (pentru creditele in lei) și 20% (pentru creditele în euro) din valoarea imobilului achiziționat (detalii suplimentare în sucursală)
 • DAE (dobanda anuală efectivă) la euro începând de la doar 4,06%, adică o rată mică pentru tine
 • Creditul Patria Acasă poate fi folosit pentru achiziția de imobile noi sau vechi cu valoare între minim 5.000 euro și maxim 250.000 de euro (sau echivalent în lei)
 • ZERO comision lunar pentru administrarea creditului ipotecar
 • Contul curent este oferit GRATUIT
 • Asigurare de viață obligatorie doar pentru facilități mai mari de 350.000 lei (sau echivalent EUR)
 • ZERO comision pentru înregistrarea garanțiilor în AEGRM
 • BONUS la dobândă: primești un discount suplimentar de 0,50% dacă alegi să virezi venitul într-un cont deschis la Patria Bank

Detaliile creditului ipotecar Patria Acasă

 • poți solicita creditul pentru casă în lei sau în euro pentru achiziționarea unui imobil (casă sau apartament)
 • poți rambursa creditul ipotecar în minim 5 ani, maxim 30 de ani
 • poți rambursa creditul pentru locuință anticipat parțial sau total fără costuri suplimentare și în orice zi lucrătoare, conform programului sucursalelor
 • poți obține o sumă de minim 5.000 de euro (sau echivalent în lei) și maxim 250.000 euro (sau echivalent în lei), dar nu mai mult de 80% (pentru creditele în euro dacă veniturile sunt exclusiv în euro) sau 75% (pentru creditele în euro dacă veniturile nu sunt exclusiv în euro) sau 85% (pentru creditele în lei) din valoarea imobilului
 • poți utiliza acest credit ipotecar pentru a refinanța un alt credit de achiziție imobil deținut la alte bănci
 • pentru a obține o sumă cât mai mare poți solicita creditul ipotecar alături de o altă persoană/codebitor: soţ/soţie, partener de viață, rude și afini de gradul I (părinți, copii, socrii). Se pot accepta maxim 2 codebitori.
 • îți prezentăm câteva exemple de rate, pentru a-ți face simplu câteva calcule
Moneda Creditului Perioada Tipul dobânzii Procentul dobânzii standard
Lei Max. 30 ani Variabilă

ROBOR 6 luni + 3,25% marjă fixă

Bonus la dobândă: primești un discount la dobândă de 0,50% dacă alegi să virezi venitul într-un cont deschis la Patria Bank.

EURO Max. 30 ani Variabilă

EURIBOR 6 luni + 4,70% marjă fixă

Bonus la dobândă: primești un discount la dobândă de 0,50% dacă alegi să virezi venitul într-un cont deschis la Patria Bank.

Alte costuri:

 • comision de analiză:
  • creditul ipotecar Patria Acasă în lei: 900 lei 0 lei in perioada 14.03.2019 – 30.06.2019
  • creditul ipotecar Patria Acasă în euro: 200 euro
 • 0 lei comision lunar de administrare credit
 • 0 lei comision de administrare a contului curent
 • 0 lei comision de rambursare anticipata
 • 0 costuri pentru inregistrarea la AEGRM

Prin contractarea unui credit cu dobândă variabilă vă supuneţi riscului de rată a dobânzii, ce vă poate afecta posibilitatea de plată. Acest risc este generat de creșterea valorii indicelui public de referinţă, ce poate determina creșterea ratei dobânzii și majorarea sumei lunare de rambursat. De asemenea, înainte de contractarea unei facilităţi de credit, vă rugăm să aveţi în vedere și posibilitatea apariţiei fluctuaţiilor în nivelul veniturilor dumneavoastră, ce poate influenţa capacitatea de rambursare a obligaţiilor lunare. Rata dobânzii este variabilă și se modifică semestrial în funcţie de valoarea indicelui de referinţă.

Prin contractarea unui credit în altă valută decât în cea în care obțineți veniturile, vă expuneți riscului valutar, ce vă poate afecta posibilitatea de plată. Acest risc apare în momentul în care valuta în care contractați un credit se apreciază față de moneda în care încasați veniturile sau dețineți activele pe baza cărora urmează să rambursați creditul, conducând la majorarea sumei lunare de plată.

Exemple de calcul:
Pentru un credit ipotecar de 208.000 de lei pe 30 de ani, respectiv 360 de rate lunare, rata dobânzii variabilă este de 6,19% pe an (ROBOR la 3 luni + marja fixă a băncii de 3,00%) calculata la 21 februarie 2019, cota lunară a primei de asigurare de 0,021% aplicabilă la soldul creditului, iar D.A.E. este 6,69% pe an. Valoarea ratei lunare este descrescătoare de la 1.320 lei, comisionul de analiză este 450 de lei și valoarea totală platibilă este de 469.754 lei.
Creditul va fi garantat printr-o ipoteca asupra imobilului achizitionat.
Oferta este valabilă pentru clienții care aleg să încaseze venitul pe cardul lor de la Credit Agricole Bank Romania S.A. și asigurarea propusă de către Bancă.
Vezi mai multe >

Caracteristici:
Valoarea creditului: până la 1.000.000 de euro, echivalent în lei;
Perioada de creditare: până la 30 de ani, respectiv 360 de rate lunare;
Aport propriu (avans): de la 15%;
Modalităţi de rambursare: rate lunare cu valori descrescătoare sau egale, în funcţie de alegerea ta;
Co-Împrumutaţi: sunt acceptaţi până la doi co-împrumutaţi, care pot fi soţul/soţia, copii, părinţi, socri, cumnaţi, veri, unchi/mătuşi, parteneri (cu aceeaşi adresă de domiciliu), rude până la gradul IV;

Garanţii:

 • ipotecă de rang I în favoarea băncii asupra imobilului achiziţionat;
 • garanție reală mobiliară asupra veniturilor (ipotecă pe venituri);
 • garanție reală mobiliară asupra conturilor/ subconturilor deschise de Împrumutat la Bancă;
 • asigurare de viaţă – este necesară încheierea unei asigurări de viaţă şi invaliditate valabilă pe toată perioada împrumutului;
 • asigurarea locuinţei – este necesară încheierea asigurării obligatorii a locuinţelor (PAD) precum și a unei asigurări facultative a imobilului ce constituie garanţia creditului.

Dobânda este variabilă, fiind compusă din indicele de referinţă plus marja fixa a băncii.

Suma Indicele bancar de referință Marja fixă a băncii
Cu virare salariu Standard
> 400.000 Lei ROBOR 3 luni
2,75% 3,50%
< 400.000 Lei ROBOR 3 luni
3,00% 3,50%

Comisioane percepute de bancă:

 • Comision de analiză dosar: 450 de lei;
 • Rata de primă lunară de asigurare: 0,021% aplicabilă la soldul creditului, pentru clienţii care aleg oferta asiguratorului propus de catre Bancă;
 • Comision lunar de administrare a contului curent: 4 lei.

Taxe şi onorarii percepute de terţi:

 • Costul pentru evaluarea garanţiei de către un evaluator autorizat de ANEVAR, conform opţiunii exprimate de către tine.
 • Costul asigurărilor: asigurarea obligatorie a locuinţelor (PAD) şi asigurarea facultativă a imobilului/imobilelor ce constituie garanţia creditului;
 • Taxa pentru înregistrarea garanțiilor la Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare (taxa de înscriere/modificare, reînscriere, ștergere etc.)
 • Onorariile notariale şi taxele aferente înscrierii/reînscrierii/modificării/radierii garanțiilor imobiliare în/din Cartea Funciară sunt stabilite în funcție de tarifele percepute de notarii publici şi de Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară;

Acesta este un împrumut cu rată variabilă a dobânzii, pe întreaga durată de creditare, exprimată în funcţie de un indice bancar de referinţă (ROBOR revizuibil la fiecare trei luni). Valoarea acestor indici la data modificării este cea publicată de către organizaţia de reglementare aferentă (BNR), cu două zile lucrătoare anterior, şi poate fluctua. Ca urmare a acestor variații la nivelul întregii piețe, valoarea ratelor tale lunare va creşte sau va scădea.
În cazul în care veniturile obţinute de tine sunt în altă monedă decât cea a creditului contractat, fluctuaţia cursului de schimb valutar poate afecta posibilitatea de plată.
Veniturile dumneavoastră pot varia. Vă recomandăm să vă asigurați că veți putea achita ratele lunar, în cazul în care veniturile dumneavoastră vor scădea.

Exemple de calcul:
 • Pentru un credit VERIDA Fix pentru Casă în valoare de 45.000 USD pe o perioadă de 30 de ani, cu o dobândă de 7,5% fixă pe 30 ani, rata lunara este de 326 USD. Comisioanele percepute de Verida pentru majoritatea creditelor sunt comisionul de acordare de 500 USD, care se retine o singura data din credit, la momentul acordarii creditului si comisionul de administrare lunar de 0,03% aplicabil la soldul creditului. Dobânda anuală efectivă: 8,27%. Valoare totală plătibilă in 360 de rate: 117.580 USD. Legislatia privind protectia consumatorilor, OUG 52/2016, da dreptul consumatorilor sa solicite conversia creditului in moneda in care isi realizeaza majoritatea veniturilor sau in cea a tarii de rezidenta. Creditul se va rambursa in moneda in care a fost acordat si anume DOLARI SUA.
 • Pentru un credit VERIDA Casa de Acasă în valoare de 45.000 USD pe o perioadă de 30 de ani, cu o dobândă de 7,9% fixă pe 30 ani, rata lunara este in suma de 338 USD.Comisioanele percepute de Verida pentru majoritatea creditelor sunt comisionul de acordare de 500 USD, care se retine o singura data din credit, la momentul acordarii creditului si comisionul de administrare lunar de 0,03% aplicabil la soldul creditului. Dobânda anuală efectivă: 8,7%. Valoare totală plătibilă in 360 de rate: 122.114 USD. Legislatia privind protectia consumatorilor, OUG 52/2016, da dreptul consumatorilor sa solicite conversia creditului in moneda in care isi realizeaza majoritatea veniturilor sau in cea a tarii de rezidenta. Creditul se va rambursa in moneda in care a fost acordat si anume DOLARI SUA.
 • Pentru un credit VERIDA Casa Mea în valoare de 45.000 USD pe o perioadă de 30 de ani, cu o dobândă de 8,30% fixă pe 30 ani, rata lunară este în suma de 351 USD, echivalentul sumei de 1.327 RON.Comisioanele percepute de Verida pentru majoritatea creditelor sunt comisionul de analiză de 500 USD, care se reține o singură dată din credit, la momentul acordării creditului și comisionul de administrare lunar de 0,03% aplicabil la soldul creditului. Dobânda anuală efectivă: 9,14%. Valoare totală plătibilă in 360 de rate: 126.715 USD. Verida Credit este specializată în acordarea creditelor imobiliare pe termen lung cu dobândă fixă, pe toată durata creditului, în dolari (SUA). În acest caz singura variabilă la creditul VERIDA este cursul valutar USD/RON. În situația în care cursul valutar USD/RON va crește cu un procent de 20%, rata inițială va crește de la 1.327 RON (351 USD*3.78 RON/USD) la 1.590 RON (351 USD*4,53 RON/USD). Legislația privind protecția consumatorilor, OUG 52/2016, dă dreptul consumatorilor să solicite conversia creditului în moneda în care își realizează majoritatea veniturilor sau în cea a țării de rezidență. Creditul se va rambursa în moneda în care a fost acordat și anume DOLARI SUA.
Vezi mai multe >

Creditul Fix pentru casă

Acest credit îți este destinat ție dacă ai venituri în dolari americani (USD)

Creditul de Fix pentru Casă este un produs unic în România care combină avantajele unui credit în aceeași monedă în care este venitul cu siguranța și stabilitatea dobânzii fixe și 10 ani de experiență Verida în acordarea de credite imobiliare.

AVANTAJELE CREDITULUI FIX PENTRU CASĂ
 • Se acordă în dolari și se rambursează tot în dolari și anume in moneda în care realizezi venitul.
 • Raportul între valoarea creditului si valoarea imobilului adus in garanție este 75%
 • Rată fixă pe toata durata creditului

Ce înseamnă toate aceste avantaje pentru tine? Dobânda fixă și faptul că moneda creditului este aceeași cu cea a venitului oferă zero risc pentru tine și familia ta deoarece știi în fiecare lună fix cât ai de plată, iar rata nu este afectată de alți factori de pe piața bancară (Euribor, Robor, Curs de schimb valutar). Știi de la început plata lunară și îți garantăm că aceasta nu se va schimba pe toată durata creditului (maxim 30 de ani).

Dobânda fixă face ca rata lunară pe care o ai să nu crească niciodată pe toată durata împrumutului, indiferent de evoluția indicilor de referință pe care celelalte instituții financiare le practică. Este singurul credit în USD din România, cu dobândă fixă pe întreaga perioadă pentru care se acordă.

Cui i se adresează

 • Ție, dacă ești interesat în cumpărarea sau renovarea unei locuințe și
 • dacă ai venituri în USD și
 • dacă îți dorești o rată fixă în fiecare lună, ferită de riscuri
LA CE POȚI FOLOSI BANII

Achiziție - Dacă dorești să cumperi o locuință, reședința ta și a familiei tale
Renovare - Dacă dorești să-ți renovezi locuința, să finisezi o locuință aflată în așa numitul stadiu „la roșu” sau dacă dorești extinderea ori îmbunătățirea confortului locuinței tale.
Investiții - Dacă dorești să realizezi diferite investiții imobiliare, cu costuri mai mici decât alternativele negarantate existente pe piață

CÂT COSTĂ
 • Dobânda ta este fixă pe toată perioada creditului, se stabilește de la bun început și nu poate crește.
 • Ratele lunare de rambursare sunt egale pe toată perioada creditului și sunt formate din capital și dobândă
 • Dobândă anuală de la 7,5%
 • Comision analiză dosar de 500 USD
 • Comision lunar de administrare credit este 0,03% pentru Achiziție sau 0,05% pentru Renovare și Investiții

Pentru că orice relație este bazată pe transparență și încredere, te anunțăm că există și alte costuri legate de acordarea creditului, care sunt independente de noi, dar pe care trebuie să le cunoști și să ții cont de ele:

 • Taxa de evaluare imobil este variabilă în funcție de imobil
 • Asigurarea imobilului este obligatorie, dar venim în ajutorul tău și îți oferim posibilitatea încheierii asigurării fără alte drumuri
 • Taxa de înscriere la arhiva electronică este de 65,7 lei pentru fiecare garanție

CONDIȚII DE CREDITARE

 • Pentru creditul Fix pentru casă poate aplica orice persoană, cetățean român sau cetățean străin cu rezidența în România, cu vârsta minimă de 21 de ani.
 • Sunt acceptate diverse categorii de venituri și categorii profesionale cu venituri în USD sau indexate la USD (Navigatori și personal navigant, angajați pe vase de croazieră, angajați pe platforme petroliere, alte activități independente cu contracte în USD sau indexate la USD, etc.)
 • Finanțarea maximă oferită este de maxim 75% din valoarea proprietății aduse in garanție, astfel:
  • Pentru achiziția unei proprietăți trebuie să dispui de minim 25% avans din valoarea acesteia*
   • sau
  • Avans 0% dacă aduci în garanție și o altă proprietate* (de exemplu: casa părinților, partenerului, etc.)
  • Pentru Creditul de renovare nu este necesar un avans
 • Nivelul de îndatorare trebuie să îți permită să plătești rata și totodată și toate celelalte cheltuieli pe care le ai (cheltuieli zilnice, alte rate, etc.)
 • Istoricul de creditare să se încadreze în normele de aprobare interne

*Locuința adusă în garanție să fie asigurabilă împotriva cutremurelor și a altor riscuri majore și să fie înscrisă în Cartea Funciară.

Creditul Casa de Acasă

Acest credit îți este destinat ție dacă ai venituri în Euro

Creditul imobiliar Casa de Acasă este un produs gândit pentru Românii care au venituri în Euro (din țară sau din Uniunea Europeană), care oferă siguranța și stabilitatea dobânzii fixe alături de cei 10 ani de experiență Verida în acordarea de credite imobiliare.

AVANTAJELE CREDITULUI CASA DE ACASĂ
 • Dobânda fixă pe toată durata creditului - Dobânda fixă îți elimină riscul de creștere a ratei lunare în timp și știi în fiecare lună care este rata pe care trebuie să o plătești.
 • Se acordă în USD și se rambursează tot în USD - Moneda creditului este USD, iar pentru că ai venituri în EUR, trebuie să știi că ai un risc de apreciere USD vs. EUR. Având în vedere acest risc, te sfătuim să accesezi acest credit numai dacă consideri că riscul de creștere al dobânzilor este mai mare decât riscul de apreciere al dolarului, sau dacă prevezi că în viitor vei putea obține venituri în dolari sau indexate la dolar.

Cui i se adresează

 • Ție, dacă ești interesat în cumpărarea sau renovarea unei locuințe, și
 • dacă ai venituri în EURO, și
 • dacă îți dorești o rată fixă în fiecare lună, ferită de riscuri

LA CE POȚI FOLOSI BANII

 • Achiziție - Dacă dorești să cumperi o locuință, reședința ta și a familiei tale
 • Renovare - Dacă dorești să-ți renovezi locuința, să finisezi o locuință aflată în așa numitul stadiu „la roșu” sau dacă dorești extinderea ori îmbunătățirea confortului locuinței tale.
 • Investiții - Dacă dorești să realizezi diferite investiții imobiliare, cu costuri mai mici decât alternativele negarantate existente pe piață

CÂT COSTĂ

 • Dobânda ta este fixă pe toată perioada creditului, se stabilește de la bun început și nu poate crește.
 • Ratele lunare de rambursare sunt egale pe toată perioada creditului și sunt formate din capital și dobândă
 • Dobândă anuală de la 7,9%
 • Comision analiză dosar de 500 USD
 • Comision lunar de administrare credit este 0,03% pentru Achiziție sau 0,05% pentru Renovare și Investiții

Pentru că orice relație este bazată pe transparență și încredere, te anunțăm că există și alte costuri legate de acordarea creditului, care sunt independente de noi, dar pe care trebuie să le cunoști și să ții cont de ele:

 • Taxa de evaluare imobil este variabilă în funcție de imobil
 • Asigurarea imobilului este obligatorie, dar venim în ajutorul tău și îți oferim posibilitatea încheierii asigurării fără alte drumuri
 • Taxa de înscriere la arhiva electronică este de 65,7 lei pentru fiecare garanție

CONDIȚII DE CREDITARE

 • Pentru creditul Casa de Acasă poate aplica orice persoană, cetățean român sau cetățean străin cu rezidența în România, cu vârsta minimă de 21 de ani.
 • Sunt acceptate diverse categorii de venituri și categorii profesionale cu venituri în EURO sau indexate la EURO.
 • Finanțarea maximă oferită este de maxim 60% din valoarea proprietății pe care dorești să o achiziționezi sau renovezi, astfel:
  • Pentru achiziția unei proprietăți trebuie să dispui de minim 40% avans din valoarea acesteia
   • sau
  • Avans 0% dacă aduci în garanție și o altă proprietate (de exemplu: casa părinților, partenerului, etc.)
  • Pentru Creditul de renovare nu este necesar un avans
 • Nivelul de îndatorare trebuie să îți permită să plătești rata și totodată și toate celelalte cheltuieli pe care le ai (cheltuieli zilnice, alte rate, etc.)
 • Istoricul de creditare să se încadreze în normele de aprobare interne

*Locuința adusă în garanție să fie asigurabilă împotriva cutremurelor și a altor riscuri majore și să fie înscrisă în Cartea Funciară.

Creditul Casa mea
Acest credit îți este destinat ție dacă ai venituri în RON

Creditul de Casa mea este un produs unic în România care combină siguranța și stabilitatea dobânzii fixe cu cei 10 ani de experiență Verida în acordarea de credite imobiliare.

AVANTAJELE CREDITULUI CASA MEA
 • Dobânda fixă pe toata durata creditului face ca rata lunară pe care o ai să nu crească niciodată pe toată durata împrumutului, indiferent de evoluția indicilor de referință pe care celelalte instituții financiare le practică. Este singurul credit din România în USD cu dobândă fixă pe întreaga perioadă pentru care se acordă.
 • Se acordă în dolari și se rambursează tot în dolari, în rate lunare egale.

Ce înseamnă această caracteristică pentru tine?
Moneda creditului este USD, iar pentru ca ai venituri in RON, trebuie sa stii ca ai un risc de apreciere a USD vs. RON. Avand in vedere acest risc, te sfatuim sa accesezi acest credit numai daca consideri ca riscul de crestere a dobanzilor este mai mare decat riscul de apreciere a dolarului, sau daca prevezi ca in viitor vei putea obtine venituri in dolari sau indexate la dolar.

Cui i se adresează

 • Ție, dacă ești interesat de cumpărarea sau renovarea unei locuințe, și
 • dacă ai venituri în RON si daca consideri ca riscul aprecierii USD vs. RON este mai mic decat riscul de crestere al dobanzilor de referinta, și
 • dacă îți dorești o rată fixă în fiecare lună, ferită de riscuri, și
 • dacă esti cetățean Român sau cetățean străin cu rezidență in România

LA CE POȚI FOLOSI BANII

 • Achiziție - Dacă dorești să cumperi o locuință, reședința ta și a familiei tale
 • Renovare - Dacă dorești să-ți renovezi locuința, să finisezi o locuință aflată în așa numitul stadiu „la roșu” sau dacă dorești extinderea ori îmbunătățirea confortului locuinței tale.
 • Investiții - Dacă dorești să realizezi diferite investiții imobiliare, cu costuri mai mici decât alternativele negarantate existente pe piață

CÂT COSTĂ

 • Dobânda ta este fixă pe toată viața creditului, se stabilește de la bun început și nu poate crește.
 • Ratele lunare de rambursare sunt egale pe toată perioada creditului și sunt formate din capital și dobândă
 • Dobândă anuală de la 8,3%
 • Comision analiză dosar de 500 USD
 • Comision lunar de administrare credit este 0,03% pentru Achiziție sau 0,05% pentru Renovare și Investiții
 • Pentru că orice relație este bazată pe transparență și încredere, te anunțăm că există și alte costuri legate de acordarea creditului, care sunt independente de noi, dar pe care trebuie să le cunoști și să ții cont de ele:

 • Taxa de evaluare imobil este variabilă în funcție de imobil
 • Asigurarea imobilului este obligatorie, dar venim în ajutorul tău și îți oferim posibilitatea încheierii asigurării fără alte drumuri
 • Taxa de înscriere la arhiva electronică este de 65,7 lei pentru fiecare garanție
 • CONDIȚII DE CREDITARE

  • Pentru creditul Casa mea poate aplica orice persoană, cetățean român sau cetățean străin cu rezidența în România, cu vârsta minimă de 21 de ani.
  • Sunt acceptate diverse categorii de venituri și categorii profesionale cu venituri în RON (Salarii, Activități independente - PFA, drepturi de autor, firmă proprie, Chirii, Pensii)
  • Finanțarea maximă oferită este de maxim 60% din valoarea proprietății pe care dorești să o achiziționezi sau renovezi, astfel:
   • Pentru achiziția unei proprietăți trebuie să dispui de minim 40% avans din valoarea acesteia
    • sau
   • Avans 0% dacă aduci în garanție și o altă proprietate (de exemplu: casa părinților, partenerului, etc.)
   • Pentru Creditul de renovare nu este necesar un avans
  • Nivelul de îndatorare trebuie să îți permită să plătești rata și totodată și toate celelalte cheltuieli pe care le ai (cheltuieli zilnice, alte rate, etc.)
  • Istoricul de creditare să se încadreze în normele de aprobare interne

  *Locuința adusă în garanție să fie asigurabilă împotriva cutremurelor și a altor riscuri majore și să fie înscrisă în Cartea Funciară.

  Cumparare masina

  Alege marca autoturism
  Alege model autoturism
  Alege an fabricatie auto
  Indica pretul autoturismului
  Avans detinut

  Suma credit

  Exemplu reprezentativ:
  Pentru un credit de nevoi personale in valoare de 14.000 Lei, rambursat in 48 luni, rata anuala a dobanzii este 30% (fixa pe toata durata contractului), comisionul de analiza a dosarului (finantat de creditor), este de 270 lei, rata lunara este de 513,81 lei, valoarea totala platibila este de 24.662,67 lei si dobanda anuala efectiva (DAE) este de 36,06%.
  Vezi mai multe >
  • Suma creditului de la 850 Lei până la 22 500 Lei.
  • Termenul creditului de la 6 la 60 de luni.
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Tipuri venituri acceptate: salarii,  pensii, activitati independente / profesii liberale.
  • Venit minim lunar acceptat: minim 800 lei / pensia minima acceptata: 520 lei.
  • Dobânda anuală de la 34,8% , în fubcție de profilul tău socio-demografic și de istoricul de plată anterior
  • Comision de analiză 170 lei
  • Comision lunar de administrare 5 lei.

  Documente necesare*:

  • copie dupa actul de identitate
  • acord ANAF / ultimul talon de pensie in original
  • cerere credit de nevoi personale
  • acord prelucrare date cu caracter personal
  •    
                                                                                                             

   *In situatii speciale, TBI Credit isi rezerva dreptul de a cere si alte documente in afara celor specificate mai sus.

  Exemplu reprezentativ:
  Pentru sume între 1500 lei și 15000 lei:
  Pentru un credit de 7.500 lei contractat pe o perioada de 36 luni, rata lunara minimă va fi de 260 lei, DAE 18,19%, iar suma totala de plata va fi 9.346 lei, și rata lunara maximă va fi de 298 lei, DAE 30,53%, iar suma totala de plata va fi 10.721 lei. Dobânda (de la 16,90% până la 26,90%, în funcție de profilul tău socio-demografic și financiar) s-a calculat luând în considerare un discount în valoare de 2 puncte procentuale pentru virarea venitului prin Idea::Bank.

  Pentru sume între 15001 lei și 100000 lei:
  Pentru un credit de 30.000 lei contractat pe o perioada de 60 luni, rata lunara minimă va fi de 621 lei, DAE 10%, iar suma totala de plata va fi 37.278 lei, și rata lunara maximă va fi de 714 lei, DAE 16,9%, iar suma totala de plata va fi 42.822 lei. Dobânda (de la 9,90% până la 16%, în funcție de profilul tău socio-demografic și financiar) s-a calculat luând în considerare un discount în valoare de 1 punct procentual pentru virarea venitului prin Idea::Bank.

  Vezi mai multe >

  Pentru sume între 1500 lei și 15000 lei:

  • Termenul creditului de la 6 la 60 de luni.
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Tipuri venituri acceptate: salariu, pensie, dividende, venituri din chirii, drepturi de autor, venituri din străinătate, venituri din profesii liberale, navigatori etc.
  • Limită venituri lunare: minim 1.500 lei/persoană
  • Vârstă aplicant: cetățenii români cu vârsta de minim 18 ani și maxim, la terminarea contractului de credit, de 70 de ani (65 de ani pentru navigatori).
  • Dobânda anuală de la 16,9% până la 26,9%, în fubcție de profilul tău socio-demografic și de istoricul de plată anterior
  • discount: 2% (doua puncte procentuale) din dobândă dacă optezi pentru virarea venitului într-un cont deschis la Idea::Bank 
  • Comision de analiză 200 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Cost interogare Biroul de Credite 2,5 lei/consultare
  • Comision de rambursare anticipată: 1% înainte de ultimul an de contract și 0,5% în ultimul an de contract
  • Comision unic pentru servicii prestate la cererea clientului: 100 lei;
  • Comision retragere numerar din credit: 0 (zero) la casierie, exclusiv costul aferent instrumentului de plată, dacă se folosește această metodă;
  • Comision de administrare cont curent (lunar): 3 lei  Pentru sume între 15001 lei și 100000 lei:
  • Termenul creditului de la 6 la 60 de luni.
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Tipuri venituri acceptate: venituri din salarii și asimilate salariilor sau pensii.
  • Limită venituri lunare: venit minim de 800 lei pentru un singur aplicant, nu se acceptă coîmprumutați
  • Vârstă aplicant: cetățenii români cu vârsta de minim 18 ani și maxim, la terminarea contractului de credit, de 70 de ani (65 de ani pentru navigatori). 
  • Dobânda anuală de la 9,9% până la 16%, în fubcție de profilul tău socio-demografic și de istoricul de plată anterior
  • discount: 1% (un punct procentual) din dobândă dacă optezi pentru virarea venitului într-un cont deschis la Idea::Bank
  • Comision de analiză 400 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Cost interogare Biroul de Credite 2,5 lei/consultare
  • Comision de înregistrare în Arhiva Electronică: 65,7 lei.  
  • Comision de rambursare anticipată: 1% înainte de ultimul an de contract și 0,5% în ultimul an de contract
  • Comision unic pentru servicii prestate la cererea clientului: 100 lei;
  • Comision retragere numerar din credit: 0 (zero) la casierie, exclusiv costul aferent instrumentului de plată, dacă se folosește această metodă;
  • Comision de administrare cont curent (lunar): 3 lei

  Exemplu reprezentativ:
  Pentru sume între 1000 lei și 15000 lei:
  Pentru un credit de nevoi personale MINI de 10.000 lei contractat pe o perioada de 60 luni, rata lunara va fi de 288,49 lei (dobanda fixa 25%, comision de analiza 25 lei, comision lunar de administrare 0 lei, DAE 28,24%) iar suma totala de plata va fi 17.309,4 lei.

  Pentru sume între 15001 lei și 50000 lei:
  Pentru un credit de nevoi personale STANDARD de 25.000 lei contractat pe o perioada de 60 luni, rata lunara va fi de 670,03 lei (dobanda fixa 19%, comision de analiza 290 lei, comision lunar de administrare 30 lei, DAE 24,17%) iar suma totala de plata va fi 40.201,8 lei.

  Pentru sume între 50001 lei și 150000 lei:
  Pentru un credit de nevoi personale EXCELENT de 30.000 lei contractat pe o perioada de 60 luni, rata lunara va fi de 776,13 lei (dobanda fixa 17,6%, comision de analiza 390 lei, comision lunar de administrare 30 lei, DAE 22,12%) iar suma totala de plata va fi 46.567,8 lei.

  Pentru sume între 150001 lei și 250000 lei:
  Pentru un credit de nevoi personale MEGA de 40.000 lei contractat pe o perioada de 60 luni, rata lunara va fi de 939,82 lei (dobanda fixa 13,4%, comision de analiza 790 lei, comision lunar de administrare 30 lei, DAE 17,04%) iar suma totala de plata va fi 56.389,2 lei.

  Vezi mai multe >

  Pentru sume între 1000 lei și 15000 lei:

  • Termenul creditului de la 12 la 60 de luni.
  • Dobânda anuală de la 25%
  • Comision de analiză 25 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta între 21 și 69 de ani.

  Pentru sume între 15001 lei și 50000 lei:

  • Termenul creditului de la 12 la 60 de luni.
  • Dobânda anuală de la 19%
  • Comision de analiză 290 lei
  • Comision lunar de administrare 30 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta între 21 și 69 de ani.

  Pentru sume între 50001 lei și 150000 lei:

  • Termenul creditului de la 12 la 60 de luni.
  • Dobânda anuală de la 17,6%
  • Comision de analiză 390 lei
  • Comision lunar de administrare 30 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta între 21 și 69 de ani.

  Pentru sume între 150001 lei și 250000 lei:

  • Termenul creditului de la 12 la 60 de luni.
  • Dobânda anuală de la 13,4%
  • Comision de analiză 790 lei
  • Comision lunar de administrare 30 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta între 21 și 69 de ani.

  Exemplu reprezentativ:

  Pentru un credit in valoare de 3.000 lei, pe o perioada de 24 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 80%/an, cu un comision lunar de administrare a creditului de 0,25% si un comision de analiza dosar de 500 lei. In aceste conditii, rata lunara va fi de 259.66 lei, DAE 184.47% iar valoarea totala platibila de imprumutat la finalul contractului va fi de 6.731,84 lei.

  Notă: Prezentele informații sunt orientative și nu au valoare contractuală. În conformitate cu normele interne ale Credius oferta este personalizată și poate fi mai atractivă sau mai puțin atractivă decât cea expusă în exemplul reprezentativ. Valabil la 13.08.2018

  Vezi mai multe >
  • Suma creditului de la 1000 Lei până la 40000 Lei.
  • Termenul creditului de la 12 luni până la 60 luni.
  • Dobânda anuală de la 180%
  • Comision de analiză 0 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta 18 ani și mai mult.

  Pentru sume între 751 lei și 20000 lei:

  • Termenul creditului de la 7 la 60 de luni.
  • Dobânda anuală de la 69,96%
  • Comision de analiză 0 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta 18 ani și mai mult.

  Exemplu reprezentativ:

  Cu dobanda fixa:
  Pentru un credit de nevoi personale de 30.000 de lei pe 5 ani, respectiv 60 de rate lunare, rata dobânzii este fixă de 10,5% pe an, iar D.A.E. este 11,01% pe an. Valoarea ratei lunare este de 644,26 lei și valoarea totală platibilă este de 38.655,41 lei. Oferta prezentată este fara asigurare si este valabilă pentru clienții care încasează venitul la Credit Agricole Bank Romania SA și diferă în funcție de profilul clientului. Capacitatea de rambursare a creditului poate fi afectata de scaderea veniturilor dumneavoastră sau de fluctuaţia cursului de schimb valutar, în cazul veniturilor obţinute în altă monedă decât cea a creditului.

  Cu dobanda variabila:
  Pentru un credit de nevoi personale de 30.000 de lei pe 5 ani, respectiv 60 de rate lunare, rata dobânzii variabilă este de 8,79% pe an (ROBOR la 3 luni + marja fixă a băncii de 5,85%) calculata la 9 ianuarie 2019, cota lunară a primei de asigurare de 0,09% aplicabilă la soldul creditului, iar D.A.E. este 10,73% pe an. Valoarea ratei lunare este descrescătoare de la 664,7 lei, comisionul de analiză este 250 de lei și valoarea totală platibilă este de 38.064 lei. Oferta prezentată este valabilă pentru clienții care încasează venitul la Credit Agricole Bank Romania SA, asigurarea propusă de către Bancă și diferă în funcție de profilul clientului. Rata dobânzii este variabilă pe întreaga durată de creditare, exprimată în funcţie de un indice bancar de referinţă a cărui valoare poate fluctua, și astfel, valoarea ratelor lunare va creşte sau va scădea. Capacitatea de rambursare a creditului poate fi afectata de scaderea veniturilor dumneavoastră sau de fluctuaţia cursului de schimb valutar, în cazul veniturilor obţinute în altă monedă decât cea a creditului.

  Vezi mai multe >
  • Suma creditului până la 130000 Lei.
  • Termenul creditului de la 12 luni până la 60 luni.
  • Varsta intre 18 ani şi maxim 65 de ani la finalul contractului
  • Creditul cu dobanda fixa
  • Fara asigurare si cu virare de venit la Credit Agricole Bank Romania SA :rata dobanzii (pe an) 10,5%
  • Fara asigurare si conditii standard : rata dobanzii (pe an) 11,5%
  • Cu asigurare si cu virare de venit la Credit Agricole Bank Romania SA : rata dobanzii (pe an) 10,3%
  • Cu asigurare si conditii standard : rata dobanzii (pe an) 11,3%
  • Comision de analiză 0 lei
  • Cota primei de asigurare: 0,09% lunar la soldul creditului (0,064% pentru pensionari)
  • Comision rambursare anticipata în funcție de perioada rămasă: 0,5% sau 1% din suma rambursată.
  • Taxa pentru înregistrarea garanțiilor la Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare (taxa de înscriere/modificare, reînscriere, ștergere etc.)
  • Dobânda este fixă pe toată perioada de creditare.
  • Rate lunare cu valori descrescătoare sau egale, în funcţie de alegerea ta
  • Creditul cu dobanda variabila
  • Cu virare de venit la Credit Agricole Bank Romania SA : ROBOR (3 luni) + marja fixa pe an 5.85%
  • Conditii standard :ROBOR (3 luni) + marja fixa pe an 6.85%
  • Comision de analiză 250 lei
  • Cota primei de asigurare: 0,09% lunar la soldul creditului (0,064% pentru pensionari)
  • Taxa pentru înregistrarea garanțiilor la Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare (taxa de înscriere/modificare, reînscriere, ștergere etc.)
  • Dobânda este variabilă, fiind compusă din indicele de referinţă plus marja fixă a băncii.

  Exemplu reprezentativ:

  Pentru creditul rapid:
  Pentru un credit in valoare de 800 lei, pe o perioada de 30 zile,
  Primul credit are 0% dobanda (cost: 0 LEI), daca este rambursat pana la scadenta!
  Daca nu este rambursat integral pana la scadenta, costul total al creditului este de: 309 RON, DAE este 5218 % iar suma totala de rambursat este de 1109 RON.

  Pentru creditul in rate:
  Pentru un credit acordat de 3000 de lei pe o perioada de 12 luni, DAE este de maxim 297,03%, costul creditului este de 3199.20 RON, suma totala de plata este 6199.20 RON, in 12 rate lunare. Comision analiza inclus: 200.00 RON. (dobanda 12%/luna).

  Pentru un credit acordat de 6500 de lei pe o perioada de 12 luni, DAE este de maxim 218.87%, costul creditului este de 3970.51 RON, suma totala de plata este 10470.51 RON, in 12 rate lunare. Comision analiza inclus: 200.00 RON. (dobanda 10%/luna)

  Vezi mai multe >
  • Creditul pe termen scurt (rapid)
  • Suma creditului de la 200 Lei până la 1400 Lei.
  • Termenul creditului de la 15 zile pana la 45 zile.
  • Dobânda 0% la Primul Credit , daca este rambursat pana la scadenta!In caz de neplata pana la scadenta, se vor aplica penalitati de 1.29% / zi din soldul creditului.
  • Comision de analiză 0 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta 21 ani și fara varsta maxima
  • Creditul in rate
  • Suma creditului de la 1500 Lei până la 10000 Lei.
  • Comision de analiză 200 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta 24 ani pentru clientii noi/23 pentru clientii existenti și 70 ani la scadenta. Pentru sume intre 1500 lei si 1900 lei:
  • Termenul creditului de la 2 luni pana la 6 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru suma de 2000 lei :
  • Termenul creditului de la 2 luni pana la 7 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru suma de 2500 lei:
  • Termenul creditului de la 3 luni pana la 9 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru sume intre 3000 lei si 4000 lei:
  • Termenul creditului de la 3 luni pana la 12 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru sume intre 4500 lei si 5000 lei:
  • Termenul creditului de la 4 luni pana la 12 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru sume intre 5500 lei si 6500 lei:
  • Termenul creditului de la 5 luni pana la 12 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru sume intre 6501 lei si 7000 lei:
  • Termenul creditului de la 5 luni pana la 12 luni.
  • Dobânda lunara 10% Pentru sume intre 7500 lei si 10000 lei:
  • Termenul creditului de la 6 luni pana la 12 luni.
  • Dobânda lunara 10%

  Exemplu reprezentativ:

  Pentru un credit de 10.000 lei cu o dobanda fixa de 25% pe an pe o perioada de 60 luni (5 ani) cu plata in 60 rate lunare egale, DAE este de 33.53%, totalul de plata lunar este de 293.51 lei, comision de analiza 800 lei, comision de administare 300 lei platibil o singura data la acordarea creditului, iar valoarea totala platita de Imprumutat este de 18.710,60 lei.

  Vezi mai multe >
  • Suma creditului de la 3000 Lei până la 10000 Lei (exceptie 12000 Lei).
  • Termenul creditului de la 6 luni până la 60 luni.
  • Contractul de credit va contine un debitor si un codebitor, persoane fizice cu salariul si/sau pensia incasata pe card sau intr-un cont, cu un domiciliu stabil in Bucuresti/Ilfov sau cel putin cu loc de munca in Bucuresti/Ilfov.
  • Dobânda anuală 25%
  • Comision de analiză 800 lei
  • Comision de administrare 3% din suma acordata (este calculat ca procent aplicat la soldul curent al creditului de la data tragerii creditului, urmand a fi platit o singura data la acordarea creditului)
  • Comision de rambursare anticipata 1% pentru primii ani si 0,5% pentru ultimul an.
  • Valoarea ratelor poate fi fixa sau descrescatoare astfel dupa cum se doreste sa se opteze
  • Vârsta 18 ani și 75 ani la scadenta

  Afacere

  Ai o companie/PFA inregistrata?

  Suma creditului
  Exemplu reprezentativ:
  Pentru un credit de nevoi personale in valoare de 14.000 Lei, rambursat in 48 luni, rata anuala a dobanzii este 30% (fixa pe toata durata contractului), comisionul de analiza a dosarului (finantat de creditor), este de 270 lei, rata lunara este de 513,81 lei, valoarea totala platibila este de 24.662,67 lei si dobanda anuala efectiva (DAE) este de 36,06%.
  Vezi mai multe >
  • Suma creditului de la 850 Lei până la 22 500 Lei.
  • Termenul creditului de la 6 la 60 de luni.
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Tipuri venituri acceptate: salarii,  pensii, activitati independente / profesii liberale.
  • Venit minim lunar acceptat: minim 800 lei / pensia minima acceptata: 520 lei.
  • Dobânda anuală de la 34,8% , în fubcție de profilul tău socio-demografic și de istoricul de plată anterior
  • Comision de analiză 170 lei
  • Comision lunar de administrare 5 lei.

  Documente necesare*:

  • copie dupa actul de identitate
  • acord ANAF / ultimul talon de pensie in original
  • cerere credit de nevoi personale
  • acord prelucrare date cu caracter personal
  •    
                                                                                                             

   *In situatii speciale, TBI Credit isi rezerva dreptul de a cere si alte documente in afara celor specificate mai sus.

  Exemplu reprezentativ:
  Pentru sume între 1500 lei și 15000 lei:
  Pentru un credit de 7.500 lei contractat pe o perioada de 36 luni, rata lunara minimă va fi de 260 lei, DAE 18,19%, iar suma totala de plata va fi 9.346 lei, și rata lunara maximă va fi de 298 lei, DAE 30,53%, iar suma totala de plata va fi 10.721 lei. Dobânda (de la 16,90% până la 26,90%, în funcție de profilul tău socio-demografic și financiar) s-a calculat luând în considerare un discount în valoare de 2 puncte procentuale pentru virarea venitului prin Idea::Bank.

  Pentru sume între 15001 lei și 100000 lei:
  Pentru un credit de 30.000 lei contractat pe o perioada de 60 luni, rata lunara minimă va fi de 621 lei, DAE 10%, iar suma totala de plata va fi 37.278 lei, și rata lunara maximă va fi de 714 lei, DAE 16,9%, iar suma totala de plata va fi 42.822 lei. Dobânda (de la 9,90% până la 16%, în funcție de profilul tău socio-demografic și financiar) s-a calculat luând în considerare un discount în valoare de 1 punct procentual pentru virarea venitului prin Idea::Bank.

  Vezi mai multe >

  Pentru sume între 1500 lei și 15000 lei:

  • Termenul creditului de la 6 la 60 de luni.
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Tipuri venituri acceptate: salariu, pensie, dividende, venituri din chirii, drepturi de autor, venituri din străinătate, venituri din profesii liberale, navigatori etc.
  • Limită venituri lunare: minim 1.500 lei/persoană
  • Vârstă aplicant: cetățenii români cu vârsta de minim 18 ani și maxim, la terminarea contractului de credit, de 70 de ani (65 de ani pentru navigatori).
  • Dobânda anuală de la 16,9% până la 26,9%, în fubcție de profilul tău socio-demografic și de istoricul de plată anterior
  • discount: 2% (doua puncte procentuale) din dobândă dacă optezi pentru virarea venitului într-un cont deschis la Idea::Bank 
  • Comision de analiză 200 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Cost interogare Biroul de Credite 2,5 lei/consultare
  • Comision de rambursare anticipată: 1% înainte de ultimul an de contract și 0,5% în ultimul an de contract
  • Comision unic pentru servicii prestate la cererea clientului: 100 lei;
  • Comision retragere numerar din credit: 0 (zero) la casierie, exclusiv costul aferent instrumentului de plată, dacă se folosește această metodă;
  • Comision de administrare cont curent (lunar): 3 lei  Pentru sume între 15001 lei și 100000 lei:
  • Termenul creditului de la 6 la 60 de luni.
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Tipuri venituri acceptate: venituri din salarii și asimilate salariilor sau pensii.
  • Limită venituri lunare: venit minim de 800 lei pentru un singur aplicant, nu se acceptă coîmprumutați
  • Vârstă aplicant: cetățenii români cu vârsta de minim 18 ani și maxim, la terminarea contractului de credit, de 70 de ani (65 de ani pentru navigatori). 
  • Dobânda anuală de la 9,9% până la 16%, în fubcție de profilul tău socio-demografic și de istoricul de plată anterior
  • discount: 1% (un punct procentual) din dobândă dacă optezi pentru virarea venitului într-un cont deschis la Idea::Bank
  • Comision de analiză 400 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Cost interogare Biroul de Credite 2,5 lei/consultare
  • Comision de înregistrare în Arhiva Electronică: 65,7 lei.  
  • Comision de rambursare anticipată: 1% înainte de ultimul an de contract și 0,5% în ultimul an de contract
  • Comision unic pentru servicii prestate la cererea clientului: 100 lei;
  • Comision retragere numerar din credit: 0 (zero) la casierie, exclusiv costul aferent instrumentului de plată, dacă se folosește această metodă;
  • Comision de administrare cont curent (lunar): 3 lei

  Exemplu reprezentativ:
  Pentru sume între 1000 lei și 15000 lei:
  Pentru un credit de nevoi personale MINI de 10.000 lei contractat pe o perioada de 60 luni, rata lunara va fi de 288,49 lei (dobanda fixa 25%, comision de analiza 25 lei, comision lunar de administrare 0 lei, DAE 28,24%) iar suma totala de plata va fi 17.309,4 lei.

  Pentru sume între 15001 lei și 50000 lei:
  Pentru un credit de nevoi personale STANDARD de 25.000 lei contractat pe o perioada de 60 luni, rata lunara va fi de 670,03 lei (dobanda fixa 19%, comision de analiza 290 lei, comision lunar de administrare 30 lei, DAE 24,17%) iar suma totala de plata va fi 40.201,8 lei.

  Pentru sume între 50001 lei și 150000 lei:
  Pentru un credit de nevoi personale EXCELENT de 30.000 lei contractat pe o perioada de 60 luni, rata lunara va fi de 776,13 lei (dobanda fixa 17,6%, comision de analiza 390 lei, comision lunar de administrare 30 lei, DAE 22,12%) iar suma totala de plata va fi 46.567,8 lei.

  Pentru sume între 150001 lei și 250000 lei:
  Pentru un credit de nevoi personale MEGA de 40.000 lei contractat pe o perioada de 60 luni, rata lunara va fi de 939,82 lei (dobanda fixa 13,4%, comision de analiza 790 lei, comision lunar de administrare 30 lei, DAE 17,04%) iar suma totala de plata va fi 56.389,2 lei.

  Vezi mai multe >

  Pentru sume între 1000 lei și 15000 lei:

  • Termenul creditului de la 12 la 60 de luni.
  • Dobânda anuală de la 25%
  • Comision de analiză 25 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta între 21 și 69 de ani.

  Pentru sume între 15001 lei și 50000 lei:

  • Termenul creditului de la 12 la 60 de luni.
  • Dobânda anuală de la 19%
  • Comision de analiză 290 lei
  • Comision lunar de administrare 30 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta între 21 și 69 de ani.

  Pentru sume între 50001 lei și 150000 lei:

  • Termenul creditului de la 12 la 60 de luni.
  • Dobânda anuală de la 17,6%
  • Comision de analiză 390 lei
  • Comision lunar de administrare 30 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta între 21 și 69 de ani.

  Pentru sume între 150001 lei și 250000 lei:

  • Termenul creditului de la 12 la 60 de luni.
  • Dobânda anuală de la 13,4%
  • Comision de analiză 790 lei
  • Comision lunar de administrare 30 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta între 21 și 69 de ani.

  Exemplu reprezentativ:

  Pentru un credit in valoare de 3.000 lei, pe o perioada de 24 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 80%/an, cu un comision lunar de administrare a creditului de 0,25% si un comision de analiza dosar de 500 lei. In aceste conditii, rata lunara va fi de 259.66 lei, DAE 184.47% iar valoarea totala platibila de imprumutat la finalul contractului va fi de 6.731,84 lei.

  Notă: Prezentele informații sunt orientative și nu au valoare contractuală. În conformitate cu normele interne ale Credius oferta este personalizată și poate fi mai atractivă sau mai puțin atractivă decât cea expusă în exemplul reprezentativ. Valabil la 13.08.2018

  Vezi mai multe >
  • Suma creditului de la 1000 Lei până la 40000 Lei.
  • Termenul creditului de la 12 luni până la 60 luni.
  • Dobânda anuală de la 180%
  • Comision de analiză 0 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta 18 ani și mai mult.

  Pentru sume între 751 lei și 20000 lei:

  • Termenul creditului de la 7 la 60 de luni.
  • Dobânda anuală de la 69,96%
  • Comision de analiză 0 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta 18 ani și mai mult.

  Exemplu reprezentativ:

  Cu dobanda fixa:
  Pentru un credit de nevoi personale de 30.000 de lei pe 5 ani, respectiv 60 de rate lunare, rata dobânzii este fixă de 10,5% pe an, iar D.A.E. este 11,01% pe an. Valoarea ratei lunare este de 644,26 lei și valoarea totală platibilă este de 38.655,41 lei. Oferta prezentată este fara asigurare si este valabilă pentru clienții care încasează venitul la Credit Agricole Bank Romania SA și diferă în funcție de profilul clientului. Capacitatea de rambursare a creditului poate fi afectata de scaderea veniturilor dumneavoastră sau de fluctuaţia cursului de schimb valutar, în cazul veniturilor obţinute în altă monedă decât cea a creditului.

  Cu dobanda variabila:
  Pentru un credit de nevoi personale de 30.000 de lei pe 5 ani, respectiv 60 de rate lunare, rata dobânzii variabilă este de 8,79% pe an (ROBOR la 3 luni + marja fixă a băncii de 5,85%) calculata la 9 ianuarie 2019, cota lunară a primei de asigurare de 0,09% aplicabilă la soldul creditului, iar D.A.E. este 10,73% pe an. Valoarea ratei lunare este descrescătoare de la 664,7 lei, comisionul de analiză este 250 de lei și valoarea totală platibilă este de 38.064 lei. Oferta prezentată este valabilă pentru clienții care încasează venitul la Credit Agricole Bank Romania SA, asigurarea propusă de către Bancă și diferă în funcție de profilul clientului. Rata dobânzii este variabilă pe întreaga durată de creditare, exprimată în funcţie de un indice bancar de referinţă a cărui valoare poate fluctua, și astfel, valoarea ratelor lunare va creşte sau va scădea. Capacitatea de rambursare a creditului poate fi afectata de scaderea veniturilor dumneavoastră sau de fluctuaţia cursului de schimb valutar, în cazul veniturilor obţinute în altă monedă decât cea a creditului.

  Vezi mai multe >
  • Suma creditului până la 130000 Lei.
  • Termenul creditului de la 12 luni până la 60 luni.
  • Varsta intre 18 ani şi maxim 65 de ani la finalul contractului
  • Creditul cu dobanda fixa
  • Fara asigurare si cu virare de venit la Credit Agricole Bank Romania SA :rata dobanzii (pe an) 10,5%
  • Fara asigurare si conditii standard : rata dobanzii (pe an) 11,5%
  • Cu asigurare si cu virare de venit la Credit Agricole Bank Romania SA : rata dobanzii (pe an) 10,3%
  • Cu asigurare si conditii standard : rata dobanzii (pe an) 11,3%
  • Comision de analiză 0 lei
  • Cota primei de asigurare: 0,09% lunar la soldul creditului (0,064% pentru pensionari)
  • Comision rambursare anticipata în funcție de perioada rămasă: 0,5% sau 1% din suma rambursată.
  • Taxa pentru înregistrarea garanțiilor la Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare (taxa de înscriere/modificare, reînscriere, ștergere etc.)
  • Dobânda este fixă pe toată perioada de creditare.
  • Rate lunare cu valori descrescătoare sau egale, în funcţie de alegerea ta
  • Creditul cu dobanda variabila
  • Cu virare de venit la Credit Agricole Bank Romania SA : ROBOR (3 luni) + marja fixa pe an 5.85%
  • Conditii standard :ROBOR (3 luni) + marja fixa pe an 6.85%
  • Comision de analiză 250 lei
  • Cota primei de asigurare: 0,09% lunar la soldul creditului (0,064% pentru pensionari)
  • Taxa pentru înregistrarea garanțiilor la Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare (taxa de înscriere/modificare, reînscriere, ștergere etc.)
  • Dobânda este variabilă, fiind compusă din indicele de referinţă plus marja fixă a băncii.

  Exemplu reprezentativ:

  Pentru creditul rapid:
  Pentru un credit in valoare de 800 lei, pe o perioada de 30 zile,
  Primul credit are 0% dobanda (cost: 0 LEI), daca este rambursat pana la scadenta!
  Daca nu este rambursat integral pana la scadenta, costul total al creditului este de: 309 RON, DAE este 5218 % iar suma totala de rambursat este de 1109 RON.

  Pentru creditul in rate:
  Pentru un credit acordat de 3000 de lei pe o perioada de 12 luni, DAE este de maxim 297,03%, costul creditului este de 3199.20 RON, suma totala de plata este 6199.20 RON, in 12 rate lunare. Comision analiza inclus: 200.00 RON. (dobanda 12%/luna).

  Pentru un credit acordat de 6500 de lei pe o perioada de 12 luni, DAE este de maxim 218.87%, costul creditului este de 3970.51 RON, suma totala de plata este 10470.51 RON, in 12 rate lunare. Comision analiza inclus: 200.00 RON. (dobanda 10%/luna)

  Vezi mai multe >
  • Creditul pe termen scurt (rapid)
  • Suma creditului de la 200 Lei până la 1400 Lei.
  • Termenul creditului de la 15 zile pana la 45 zile.
  • Dobânda 0% la Primul Credit , daca este rambursat pana la scadenta!In caz de neplata pana la scadenta, se vor aplica penalitati de 1.29% / zi din soldul creditului.
  • Comision de analiză 0 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta 21 ani și fara varsta maxima
  • Creditul in rate
  • Suma creditului de la 1500 Lei până la 10000 Lei.
  • Comision de analiză 200 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta 24 ani pentru clientii noi/23 pentru clientii existenti și 70 ani la scadenta. Pentru sume intre 1500 lei si 1900 lei:
  • Termenul creditului de la 2 luni pana la 6 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru suma de 2000 lei :
  • Termenul creditului de la 2 luni pana la 7 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru suma de 2500 lei:
  • Termenul creditului de la 3 luni pana la 9 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru sume intre 3000 lei si 4000 lei:
  • Termenul creditului de la 3 luni pana la 12 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru sume intre 4500 lei si 5000 lei:
  • Termenul creditului de la 4 luni pana la 12 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru sume intre 5500 lei si 6500 lei:
  • Termenul creditului de la 5 luni pana la 12 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru sume intre 6501 lei si 7000 lei:
  • Termenul creditului de la 5 luni pana la 12 luni.
  • Dobânda lunara 10% Pentru sume intre 7500 lei si 10000 lei:
  • Termenul creditului de la 6 luni pana la 12 luni.
  • Dobânda lunara 10%

  Exemplu reprezentativ:

  Pentru un credit de 10.000 lei cu o dobanda fixa de 25% pe an pe o perioada de 60 luni (5 ani) cu plata in 60 rate lunare egale, DAE este de 33.53%, totalul de plata lunar este de 293.51 lei, comision de analiza 800 lei, comision de administare 300 lei platibil o singura data la acordarea creditului, iar valoarea totala platita de Imprumutat este de 18.710,60 lei.

  Vezi mai multe >
  • Suma creditului de la 3000 Lei până la 10000 Lei (exceptie 12000 Lei).
  • Termenul creditului de la 6 luni până la 60 luni.
  • Contractul de credit va contine un debitor si un codebitor, persoane fizice cu salariul si/sau pensia incasata pe card sau intr-un cont, cu un domiciliu stabil in Bucuresti/Ilfov sau cel putin cu loc de munca in Bucuresti/Ilfov.
  • Dobânda anuală 25%
  • Comision de analiză 800 lei
  • Comision de administrare 3% din suma acordata (este calculat ca procent aplicat la soldul curent al creditului de la data tragerii creditului, urmand a fi platit o singura data la acordarea creditului)
  • Comision de rambursare anticipata 1% pentru primii ani si 0,5% pentru ultimul an.
  • Valoarea ratelor poate fi fixa sau descrescatoare astfel dupa cum se doreste sa se opteze
  • Vârsta 18 ani și 75 ani la scadenta

  Introdu suma creditului
  Exemplu reprezentativ:
  Pentru un credit de nevoi personale in valoare de 14.000 Lei, rambursat in 48 luni, rata anuala a dobanzii este 30% (fixa pe toata durata contractului), comisionul de analiza a dosarului (finantat de creditor), este de 270 lei, rata lunara este de 513,81 lei, valoarea totala platibila este de 24.662,67 lei si dobanda anuala efectiva (DAE) este de 36,06%.
  Vezi mai multe >
  • Suma creditului de la 850 Lei până la 22 500 Lei.
  • Termenul creditului de la 6 la 60 de luni.
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Tipuri venituri acceptate: salarii,  pensii, activitati independente / profesii liberale.
  • Venit minim lunar acceptat: minim 800 lei / pensia minima acceptata: 520 lei.
  • Dobânda anuală de la 34,8% , în fubcție de profilul tău socio-demografic și de istoricul de plată anterior
  • Comision de analiză 170 lei
  • Comision lunar de administrare 5 lei.

  Documente necesare*:

  • copie dupa actul de identitate
  • acord ANAF / ultimul talon de pensie in original
  • cerere credit de nevoi personale
  • acord prelucrare date cu caracter personal
  •    
                                                                                                             

   *In situatii speciale, TBI Credit isi rezerva dreptul de a cere si alte documente in afara celor specificate mai sus.

  Exemplu reprezentativ:
  Pentru sume între 1500 lei și 15000 lei:
  Pentru un credit de 7.500 lei contractat pe o perioada de 36 luni, rata lunara minimă va fi de 260 lei, DAE 18,19%, iar suma totala de plata va fi 9.346 lei, și rata lunara maximă va fi de 298 lei, DAE 30,53%, iar suma totala de plata va fi 10.721 lei. Dobânda (de la 16,90% până la 26,90%, în funcție de profilul tău socio-demografic și financiar) s-a calculat luând în considerare un discount în valoare de 2 puncte procentuale pentru virarea venitului prin Idea::Bank.

  Pentru sume între 15001 lei și 100000 lei:
  Pentru un credit de 30.000 lei contractat pe o perioada de 60 luni, rata lunara minimă va fi de 621 lei, DAE 10%, iar suma totala de plata va fi 37.278 lei, și rata lunara maximă va fi de 714 lei, DAE 16,9%, iar suma totala de plata va fi 42.822 lei. Dobânda (de la 9,90% până la 16%, în funcție de profilul tău socio-demografic și financiar) s-a calculat luând în considerare un discount în valoare de 1 punct procentual pentru virarea venitului prin Idea::Bank.

  Vezi mai multe >

  Pentru sume între 1500 lei și 15000 lei:

  • Termenul creditului de la 6 la 60 de luni.
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Tipuri venituri acceptate: salariu, pensie, dividende, venituri din chirii, drepturi de autor, venituri din străinătate, venituri din profesii liberale, navigatori etc.
  • Limită venituri lunare: minim 1.500 lei/persoană
  • Vârstă aplicant: cetățenii români cu vârsta de minim 18 ani și maxim, la terminarea contractului de credit, de 70 de ani (65 de ani pentru navigatori).
  • Dobânda anuală de la 16,9% până la 26,9%, în fubcție de profilul tău socio-demografic și de istoricul de plată anterior
  • discount: 2% (doua puncte procentuale) din dobândă dacă optezi pentru virarea venitului într-un cont deschis la Idea::Bank 
  • Comision de analiză 200 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Cost interogare Biroul de Credite 2,5 lei/consultare
  • Comision de rambursare anticipată: 1% înainte de ultimul an de contract și 0,5% în ultimul an de contract
  • Comision unic pentru servicii prestate la cererea clientului: 100 lei;
  • Comision retragere numerar din credit: 0 (zero) la casierie, exclusiv costul aferent instrumentului de plată, dacă se folosește această metodă;
  • Comision de administrare cont curent (lunar): 3 lei  Pentru sume între 15001 lei și 100000 lei:
  • Termenul creditului de la 6 la 60 de luni.
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Tipuri venituri acceptate: venituri din salarii și asimilate salariilor sau pensii.
  • Limită venituri lunare: venit minim de 800 lei pentru un singur aplicant, nu se acceptă coîmprumutați
  • Vârstă aplicant: cetățenii români cu vârsta de minim 18 ani și maxim, la terminarea contractului de credit, de 70 de ani (65 de ani pentru navigatori). 
  • Dobânda anuală de la 9,9% până la 16%, în fubcție de profilul tău socio-demografic și de istoricul de plată anterior
  • discount: 1% (un punct procentual) din dobândă dacă optezi pentru virarea venitului într-un cont deschis la Idea::Bank
  • Comision de analiză 400 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Cost interogare Biroul de Credite 2,5 lei/consultare
  • Comision de înregistrare în Arhiva Electronică: 65,7 lei.  
  • Comision de rambursare anticipată: 1% înainte de ultimul an de contract și 0,5% în ultimul an de contract
  • Comision unic pentru servicii prestate la cererea clientului: 100 lei;
  • Comision retragere numerar din credit: 0 (zero) la casierie, exclusiv costul aferent instrumentului de plată, dacă se folosește această metodă;
  • Comision de administrare cont curent (lunar): 3 lei

  Exemplu reprezentativ:
  Pentru sume între 1000 lei și 15000 lei:
  Pentru un credit de nevoi personale MINI de 10.000 lei contractat pe o perioada de 60 luni, rata lunara va fi de 288,49 lei (dobanda fixa 25%, comision de analiza 25 lei, comision lunar de administrare 0 lei, DAE 28,24%) iar suma totala de plata va fi 17.309,4 lei.

  Pentru sume între 15001 lei și 50000 lei:
  Pentru un credit de nevoi personale STANDARD de 25.000 lei contractat pe o perioada de 60 luni, rata lunara va fi de 670,03 lei (dobanda fixa 19%, comision de analiza 290 lei, comision lunar de administrare 30 lei, DAE 24,17%) iar suma totala de plata va fi 40.201,8 lei.

  Pentru sume între 50001 lei și 150000 lei:
  Pentru un credit de nevoi personale EXCELENT de 30.000 lei contractat pe o perioada de 60 luni, rata lunara va fi de 776,13 lei (dobanda fixa 17,6%, comision de analiza 390 lei, comision lunar de administrare 30 lei, DAE 22,12%) iar suma totala de plata va fi 46.567,8 lei.

  Pentru sume între 150001 lei și 250000 lei:
  Pentru un credit de nevoi personale MEGA de 40.000 lei contractat pe o perioada de 60 luni, rata lunara va fi de 939,82 lei (dobanda fixa 13,4%, comision de analiza 790 lei, comision lunar de administrare 30 lei, DAE 17,04%) iar suma totala de plata va fi 56.389,2 lei.

  Vezi mai multe >

  Pentru sume între 1000 lei și 15000 lei:

  • Termenul creditului de la 12 la 60 de luni.
  • Dobânda anuală de la 25%
  • Comision de analiză 25 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta între 21 și 69 de ani.

  Pentru sume între 15001 lei și 50000 lei:

  • Termenul creditului de la 12 la 60 de luni.
  • Dobânda anuală de la 19%
  • Comision de analiză 290 lei
  • Comision lunar de administrare 30 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta între 21 și 69 de ani.

  Pentru sume între 50001 lei și 150000 lei:

  • Termenul creditului de la 12 la 60 de luni.
  • Dobânda anuală de la 17,6%
  • Comision de analiză 390 lei
  • Comision lunar de administrare 30 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta între 21 și 69 de ani.

  Pentru sume între 150001 lei și 250000 lei:

  • Termenul creditului de la 12 la 60 de luni.
  • Dobânda anuală de la 13,4%
  • Comision de analiză 790 lei
  • Comision lunar de administrare 30 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta între 21 și 69 de ani.

  Exemplu reprezentativ:

  Pentru un credit in valoare de 3.000 lei, pe o perioada de 24 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 80%/an, cu un comision lunar de administrare a creditului de 0,25% si un comision de analiza dosar de 500 lei. In aceste conditii, rata lunara va fi de 259.66 lei, DAE 184.47% iar valoarea totala platibila de imprumutat la finalul contractului va fi de 6.731,84 lei.

  Notă: Prezentele informații sunt orientative și nu au valoare contractuală. În conformitate cu normele interne ale Credius oferta este personalizată și poate fi mai atractivă sau mai puțin atractivă decât cea expusă în exemplul reprezentativ. Valabil la 13.08.2018

  Vezi mai multe >
  • Suma creditului de la 1000 Lei până la 40000 Lei.
  • Termenul creditului de la 12 luni până la 60 luni.
  • Dobânda anuală de la 180%
  • Comision de analiză 0 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta 18 ani și mai mult.

  Pentru sume între 751 lei și 20000 lei:

  • Termenul creditului de la 7 la 60 de luni.
  • Dobânda anuală de la 69,96%
  • Comision de analiză 0 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta 18 ani și mai mult.

  Exemplu reprezentativ:

  Cu dobanda fixa:
  Pentru un credit de nevoi personale de 30.000 de lei pe 5 ani, respectiv 60 de rate lunare, rata dobânzii este fixă de 10,5% pe an, iar D.A.E. este 11,01% pe an. Valoarea ratei lunare este de 644,26 lei și valoarea totală platibilă este de 38.655,41 lei. Oferta prezentată este fara asigurare si este valabilă pentru clienții care încasează venitul la Credit Agricole Bank Romania SA și diferă în funcție de profilul clientului. Capacitatea de rambursare a creditului poate fi afectata de scaderea veniturilor dumneavoastră sau de fluctuaţia cursului de schimb valutar, în cazul veniturilor obţinute în altă monedă decât cea a creditului.

  Cu dobanda variabila:
  Pentru un credit de nevoi personale de 30.000 de lei pe 5 ani, respectiv 60 de rate lunare, rata dobânzii variabilă este de 8,79% pe an (ROBOR la 3 luni + marja fixă a băncii de 5,85%) calculata la 9 ianuarie 2019, cota lunară a primei de asigurare de 0,09% aplicabilă la soldul creditului, iar D.A.E. este 10,73% pe an. Valoarea ratei lunare este descrescătoare de la 664,7 lei, comisionul de analiză este 250 de lei și valoarea totală platibilă este de 38.064 lei. Oferta prezentată este valabilă pentru clienții care încasează venitul la Credit Agricole Bank Romania SA, asigurarea propusă de către Bancă și diferă în funcție de profilul clientului. Rata dobânzii este variabilă pe întreaga durată de creditare, exprimată în funcţie de un indice bancar de referinţă a cărui valoare poate fluctua, și astfel, valoarea ratelor lunare va creşte sau va scădea. Capacitatea de rambursare a creditului poate fi afectata de scaderea veniturilor dumneavoastră sau de fluctuaţia cursului de schimb valutar, în cazul veniturilor obţinute în altă monedă decât cea a creditului.

  Vezi mai multe >
  • Suma creditului până la 130000 Lei.
  • Termenul creditului de la 12 luni până la 60 luni.
  • Varsta intre 18 ani şi maxim 65 de ani la finalul contractului
  • Creditul cu dobanda fixa
  • Fara asigurare si cu virare de venit la Credit Agricole Bank Romania SA :rata dobanzii (pe an) 10,5%
  • Fara asigurare si conditii standard : rata dobanzii (pe an) 11,5%
  • Cu asigurare si cu virare de venit la Credit Agricole Bank Romania SA : rata dobanzii (pe an) 10,3%
  • Cu asigurare si conditii standard : rata dobanzii (pe an) 11,3%
  • Comision de analiză 0 lei
  • Cota primei de asigurare: 0,09% lunar la soldul creditului (0,064% pentru pensionari)
  • Comision rambursare anticipata în funcție de perioada rămasă: 0,5% sau 1% din suma rambursată.
  • Taxa pentru înregistrarea garanțiilor la Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare (taxa de înscriere/modificare, reînscriere, ștergere etc.)
  • Dobânda este fixă pe toată perioada de creditare.
  • Rate lunare cu valori descrescătoare sau egale, în funcţie de alegerea ta
  • Creditul cu dobanda variabila
  • Cu virare de venit la Credit Agricole Bank Romania SA : ROBOR (3 luni) + marja fixa pe an 5.85%
  • Conditii standard :ROBOR (3 luni) + marja fixa pe an 6.85%
  • Comision de analiză 250 lei
  • Cota primei de asigurare: 0,09% lunar la soldul creditului (0,064% pentru pensionari)
  • Taxa pentru înregistrarea garanțiilor la Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare (taxa de înscriere/modificare, reînscriere, ștergere etc.)
  • Dobânda este variabilă, fiind compusă din indicele de referinţă plus marja fixă a băncii.

  Exemplu reprezentativ:

  Pentru creditul rapid:
  Pentru un credit in valoare de 800 lei, pe o perioada de 30 zile,
  Primul credit are 0% dobanda (cost: 0 LEI), daca este rambursat pana la scadenta!
  Daca nu este rambursat integral pana la scadenta, costul total al creditului este de: 309 RON, DAE este 5218 % iar suma totala de rambursat este de 1109 RON.

  Pentru creditul in rate:
  Pentru un credit acordat de 3000 de lei pe o perioada de 12 luni, DAE este de maxim 297,03%, costul creditului este de 3199.20 RON, suma totala de plata este 6199.20 RON, in 12 rate lunare. Comision analiza inclus: 200.00 RON. (dobanda 12%/luna).

  Pentru un credit acordat de 6500 de lei pe o perioada de 12 luni, DAE este de maxim 218.87%, costul creditului este de 3970.51 RON, suma totala de plata este 10470.51 RON, in 12 rate lunare. Comision analiza inclus: 200.00 RON. (dobanda 10%/luna)

  Vezi mai multe >
  • Creditul pe termen scurt (rapid)
  • Suma creditului de la 200 Lei până la 1400 Lei.
  • Termenul creditului de la 15 zile pana la 45 zile.
  • Dobânda 0% la Primul Credit , daca este rambursat pana la scadenta!In caz de neplata pana la scadenta, se vor aplica penalitati de 1.29% / zi din soldul creditului.
  • Comision de analiză 0 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta 21 ani și fara varsta maxima
  • Creditul in rate
  • Suma creditului de la 1500 Lei până la 10000 Lei.
  • Comision de analiză 200 lei
  • Comision lunar de administrare 0 lei
  • Rata este fixa pe toată durata creditului.
  • Vârsta 24 ani pentru clientii noi/23 pentru clientii existenti și 70 ani la scadenta. Pentru sume intre 1500 lei si 1900 lei:
  • Termenul creditului de la 2 luni pana la 6 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru suma de 2000 lei :
  • Termenul creditului de la 2 luni pana la 7 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru suma de 2500 lei:
  • Termenul creditului de la 3 luni pana la 9 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru sume intre 3000 lei si 4000 lei:
  • Termenul creditului de la 3 luni pana la 12 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru sume intre 4500 lei si 5000 lei:
  • Termenul creditului de la 4 luni pana la 12 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru sume intre 5500 lei si 6500 lei:
  • Termenul creditului de la 5 luni pana la 12 luni.
  • Dobânda lunara 12% Pentru sume intre 6501 lei si 7000 lei:
  • Termenul creditului de la 5 luni pana la 12 luni.
  • Dobânda lunara 10% Pentru sume intre 7500 lei si 10000 lei:
  • Termenul creditului de la 6 luni pana la 12 luni.
  • Dobânda lunara 10%

  Exemplu reprezentativ:

  Pentru un credit de 10.000 lei cu o dobanda fixa de 25% pe an pe o perioada de 60 luni (5 ani) cu plata in 60 rate lunare egale, DAE este de 33.53%, totalul de plata lunar este de 293.51 lei, comision de analiza 800 lei, comision de administare 300 lei platibil o singura data la acordarea creditului, iar valoarea totala platita de Imprumutat este de 18.710,60 lei.

  Vezi mai multe >
  • Suma creditului de la 3000 Lei până la 10000 Lei (exceptie 12000 Lei).
  • Termenul creditului de la 6 luni până la 60 luni.
  • Contractul de credit va contine un debitor si un codebitor, persoane fizice cu salariul si/sau pensia incasata pe card sau intr-un cont, cu un domiciliu stabil in Bucuresti/Ilfov sau cel putin cu loc de munca in Bucuresti/Ilfov.
  • Dobânda anuală 25%
  • Comision de analiză 800 lei
  • Comision de administrare 3% din suma acordata (este calculat ca procent aplicat la soldul curent al creditului de la data tragerii creditului, urmand a fi platit o singura data la acordarea creditului)
  • Comision de rambursare anticipata 1% pentru primii ani si 0,5% pentru ultimul an.
  • Valoarea ratelor poate fi fixa sau descrescatoare astfel dupa cum se doreste sa se opteze
  • Vârsta 18 ani și 75 ani la scadenta

  Pentru sanse mai mari este recomandat sa vii cu o garantie imobiliara suplimentara

  Indica tipul garantiei
  Indica valoarea garantiei

  Date personale

  Nume de familie
  Prenume
  Varsta
  Judet
  Localitate

  Date de contact

  +40
  • Romania (România)+40
  • Afghanistan (‫افغانستان‬‎)+93
  • Albania (Shqipëri)+355
  • Algeria (‫الجزائر‬‎)+213
  • American Samoa+1684
  • Andorra+376
  • Angola+244
  • Anguilla+1264
  • Antigua and Barbuda+1268
  • Argentina+54
  • Armenia (Հայաստան)+374
  • Aruba+297
  • Australia+61
  • Austria (Österreich)+43
  • Azerbaijan (Azərbaycan)+994
  • Bahamas+1242
  • Bahrain (‫البحرين‬‎)+973
  • Bangladesh (বাংলাদেশ)+880
  • Barbados+1246
  • Belarus (Беларусь)+375
  • Belgium (België)+32
  • Belize+501
  • Benin (Bénin)+229
  • Bermuda+1441
  • Bhutan (འབྲུག)+975
  • Bolivia+591
  • Bosnia and Herzegovina (Босна и Херцеговина)+387
  • Botswana+267
  • Brazil (Brasil)+55
  • British Indian Ocean Territory+246
  • British Virgin Islands+1284
  • Brunei+673
  • Bulgaria (България)+359
  • Burkina Faso+226
  • Burundi (Uburundi)+257
  • Cambodia (កម្ពុជា)+855
  • Cameroon (Cameroun)+237
  • Canada+1
  • Cape Verde (Kabu Verdi)+238
  • Caribbean Netherlands+599
  • Cayman Islands+1345
  • Central African Republic (République centrafricaine)+236
  • Chad (Tchad)+235
  • Chile+56
  • China (中国)+86
  • Christmas Island+61
  • Cocos (Keeling) Islands+61
  • Colombia+57
  • Comoros (‫جزر القمر‬‎)+269
  • Congo (DRC) (Jamhuri ya Kidemokrasia ya Kongo)+243
  • Congo (Republic) (Congo-Brazzaville)+242
  • Cook Islands+682
  • Costa Rica+506
  • Côte d’Ivoire+225
  • Croatia (Hrvatska)+385
  • Cuba+53
  • Curaçao+599
  • Cyprus (Κύπρος)+357
  • Czech Republic (Česká republika)+420
  • Denmark (Danmark)+45
  • Djibouti+253
  • Dominica+1767
  • Dominican Republic (República Dominicana)+1
  • Ecuador+593
  • Egypt (‫مصر‬‎)+20
  • El Salvador+503
  • Equatorial Guinea (Guinea Ecuatorial)+240
  • Eritrea+291
  • Estonia (Eesti)+372
  • Ethiopia+251
  • Falkland Islands (Islas Malvinas)+500
  • Faroe Islands (Føroyar)+298
  • Fiji+679
  • Finland (Suomi)+358
  • France+33
  • French Guiana (Guyane française)+594
  • French Polynesia (Polynésie française)+689
  • Gabon+241
  • Gambia+220
  • Georgia (საქართველო)+995
  • Germany (Deutschland)+49
  • Ghana (Gaana)+233
  • Gibraltar+350
  • Greece (Ελλάδα)+30
  • Greenland (Kalaallit Nunaat)+299
  • Grenada+1473
  • Guadeloupe+590
  • Guam+1671
  • Guatemala+502
  • Guernsey+44
  • Guinea (Guinée)+224
  • Guinea-Bissau (Guiné Bissau)+245
  • Guyana+592
  • Haiti+509
  • Honduras+504
  • Hong Kong (香港)+852
  • Hungary (Magyarország)+36
  • Iceland (Ísland)+354
  • India (भारत)+91
  • Indonesia+62
  • Iran (‫ایران‬‎)+98
  • Iraq (‫العراق‬‎)+964
  • Ireland+353
  • Isle of Man+44
  • Israel (‫ישראל‬‎)+972
  • Italy (Italia)+39
  • Jamaica+1
  • Japan (日本)+81
  • Jersey+44
  • Jordan (‫الأردن‬‎)+962
  • Kazakhstan (Казахстан)+7
  • Kenya+254
  • Kiribati+686
  • Kosovo+383
  • Kuwait (‫الكويت‬‎)+965
  • Kyrgyzstan (Кыргызстан)+996
  • Laos (ລາວ)+856
  • Latvia (Latvija)+371
  • Lebanon (‫لبنان‬‎)+961
  • Lesotho+266
  • Liberia+231
  • Libya (‫ليبيا‬‎)+218
  • Liechtenstein+423
  • Lithuania (Lietuva)+370
  • Luxembourg+352
  • Macau (澳門)+853
  • Macedonia (FYROM) (Македонија)+389
  • Madagascar (Madagasikara)+261
  • Malawi+265
  • Malaysia+60
  • Maldives+960
  • Mali+223
  • Malta+356
  • Marshall Islands+692
  • Martinique+596
  • Mauritania (‫موريتانيا‬‎)+222
  • Mauritius (Moris)+230
  • Mayotte+262
  • Mexico (México)+52
  • Micronesia+691
  • Moldova (Republica Moldova)+373
  • Monaco+377
  • Mongolia (Монгол)+976
  • Montenegro (Crna Gora)+382
  • Montserrat+1664
  • Morocco (‫المغرب‬‎)+212
  • Mozambique (Moçambique)+258
  • Myanmar (Burma) (မြန်မာ)+95
  • Namibia (Namibië)+264
  • Nauru+674
  • Nepal (नेपाल)+977
  • Netherlands (Nederland)+31
  • New Caledonia (Nouvelle-Calédonie)+687
  • New Zealand+64
  • Nicaragua+505
  • Niger (Nijar)+227
  • Nigeria+234
  • Niue+683
  • Norfolk Island+672
  • North Korea (조선 민주주의 인민 공화국)+850
  • Northern Mariana Islands+1670
  • Norway (Norge)+47
  • Oman (‫عُمان‬‎)+968
  • Pakistan (‫پاکستان‬‎)+92
  • Palau+680
  • Palestine (‫فلسطين‬‎)+970
  • Panama (Panamá)+507
  • Papua New Guinea+675
  • Paraguay+595
  • Peru (Perú)+51
  • Philippines+63
  • Poland (Polska)+48
  • Portugal+351
  • Puerto Rico+1
  • Qatar (‫قطر‬‎)+974
  • Réunion (La Réunion)+262
  • Romania (România)+40
  • Russia (Россия)+7
  • Rwanda+250
  • Saint Barthélemy+590
  • Saint Helena+290
  • Saint Kitts and Nevis+1869
  • Saint Lucia+1758
  • Saint Martin (Saint-Martin (partie française))+590
  • Saint Pierre and Miquelon (Saint-Pierre-et-Miquelon)+508
  • Saint Vincent and the Grenadines+1784
  • Samoa+685
  • San Marino+378
  • São Tomé and Príncipe (São Tomé e Príncipe)+239
  • Saudi Arabia (‫المملكة العربية السعودية‬‎)+966
  • Senegal (Sénégal)+221
  • Serbia (Србија)+381
  • Seychelles+248
  • Sierra Leone+232
  • Singapore+65
  • Sint Maarten+1721
  • Slovakia (Slovensko)+421
  • Slovenia (Slovenija)+386
  • Solomon Islands+677
  • Somalia (Soomaaliya)+252
  • South Africa+27
  • South Korea (대한민국)+82
  • South Sudan (‫جنوب السودان‬‎)+211
  • Spain (España)+34
  • Sri Lanka (ශ්‍රී ලංකාව)+94
  • Sudan (‫السودان‬‎)+249
  • Suriname+597
  • Svalbard and Jan Mayen+47
  • Swaziland+268
  • Sweden (Sverige)+46
  • Switzerland (Schweiz)+41
  • Syria (‫سوريا‬‎)+963
  • Taiwan (台灣)+886
  • Tajikistan+992
  • Tanzania+255
  • Thailand (ไทย)+66
  • Timor-Leste+670
  • Togo+228
  • Tokelau+690
  • Tonga+676
  • Trinidad and Tobago+1868
  • Tunisia (‫تونس‬‎)+216
  • Turkey (Türkiye)+90
  • Turkmenistan+993
  • Turks and Caicos Islands+1649
  • Tuvalu+688
  • U.S. Virgin Islands+1340
  • Uganda+256
  • Ukraine (Україна)+380
  • United Arab Emirates (‫الإمارات العربية المتحدة‬‎)+971
  • United Kingdom+44
  • United States+1
  • Uruguay+598
  • Uzbekistan (Oʻzbekiston)+998
  • Vanuatu+678
  • Vatican City (Città del Vaticano)+39
  • Venezuela+58
  • Vietnam (Việt Nam)+84
  • Wallis and Futuna (Wallis-et-Futuna)+681
  • Western Sahara (‫الصحراء الغربية‬‎)+212
  • Yemen (‫اليمن‬‎)+967
  • Zambia+260
  • Zimbabwe+263
  • Åland Islands+358

  Email-ul nu este bun

  Introdu numarul tau de telefon.
  Introdu adresa ta de email.
  Bifez casuta ca dovada ca sunt de acord cu termenii si conditiile și Politica de Confidentialitate MULTIBROKER S.R.L., pe care le-am citit si le-am inteles.

  Poti trimite cererea doar dupa ce accepti Termenii si Conditiile Credimag.ro

  Bifez casuta ca dovada ca sunt deacord sa fiu informat despre Noutatile, ofertele și promotiile MULTIBROKER S.R.L., pe care le-am citit si le-am înțeles.

  Care este starea ta civila?

  Starea civila
  Copii minori in intretinere
  Venitul partenerului tau de viata

  Proprietati

  Situatie locativa
  Indica pret chirie
  Autoturism in proprietate


  Care este ocupatia ta principala?

  Salariat
  Pensionar
  PFA
  Personal navigant
  Student
  Muncesc in strainatate

  Cand expira contractul de munca

  Pensionar

  Tipul pensiei primite

  Student

  Alege tip venit
  Descrie activitate practicata

  Vechime in munca

  Vechimea in munca la actualul tau angajator
  Vechimea ta totala in munca

  Venituri

  Nu puteti trece mai departe daca nu ati ales ocupatia principala.
  Salariul tau lunar net
  Introdu valoare totala tichete
  Introdu pensie lunara
  Introdu indemnizatie copii
  Valoarea neta a venitului lunar
  Valoarea neta a venitului lunar
  Salariul tau lunar net
  Valoarea neta a venitului lunar

  Credite/ CAR in derulare

  Tipul creditului in derulare
  Indica rata lunara pentru acest credit
  Alegeti finantatorul creditului tau
  Situatia restantelor curente
  Indica rata lunara pentru acest CAR
  Situatia restantelor curente

  Istoric de credit

  Situatia restantelor in ultimii 4 ani

  Clientii care au intarziat achitarea ratelor au mai multe sanse sa obtina un credit daca accepta sa garanteze creditul cu autoturismul.

  Detalii garantie autoturism

  Alege marca autoturism
  Alege model autoturism
  Alege an fabricatie auto
  Indica valoare garantie

  Clientii care au intarziat achitarea ratelor au mai multe sanse sa obtina un credit daca vin cu o locuinta in garantie.

  Detalii garantie imobiliara

  Alege tipul garantiei
  Indica valoarea garantiei

  Administrare Preferinte Confidentialitate

  Marketing

  Cookie-urile de marketing sunt folosite pentru a urmări vizitatorii pe site-uri web. Intenția este de a afișa anunțuri relevante și angajate pentru utilizatorul individual și, prin urmare, mai valoroase pentru editori și agenții de publicitate terță parte.

  _hjIncludedInSample, collect, r/collect,

  Statistice

  Cookie-urile statistice îi ajută pe proprietarii de site-uri web să înțeleagă modul în care vizitatorii interacționează cu site-urile Web prin colectarea și raportarea informațiilor în mod anonim.

  @@History/@@scroll|#, _ga, _gat, _gid

  Altele

  Cookie-uri care nu intră într-o categorie anume sau care nu au fost încă clasificate.

  catAccCookies, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types]

  Inchizi contul?

  Contul tau va fi sters si toate datele aferente vor fi sterse permanent. Acestea nu mai pot fi recuperate. Esti sigur ca vrei sa continui?

  ss